SSO Katwijk biedt cursus Reanimatie / AED opnieuw aan

Gepubliceeeerd op: 10 september 2018 Nieuws


De Stichting Sport Ondernemersfonds Katwijk (SSO Katwijk) heeft al verschillende malen de (herhalings)cursus ‘reanimeren en bedienen AED’ aangeboden aan de Katwijkse sportverenigingen. De cursus werd afgelopen jaar door zo’n 250 sportvrijwilligers gevolgd.
Gezien de positieve reacties van de sportverenigingen en vrijwilligers heeft het bestuur van SSO Katwijk besloten om de (herhalings)cursus opnieuw aan te bieden aan maximaal 200 Katwijkse sportvrijwilligers. De cursus kan worden gevolgd door vrijwilligers die nog niet eerder een dergelijke cursus hebben gevolgd en door vrijwilligers die ‘op herhaling’ gaan.
De cursus wordt ook deze keer verzorgd door Hulsbosch & Broekhoff. Zij hebben ervaring in het geven van opleidingen in acute medische hulpverlening en zijn inmiddels vertrouwd met tal van sportverenigingen in Katwijk.
De cursussen worden gegeven op de accommodaties / in de clubgebouwen van Katwijkse sportverenigingen. De desbetreffende sportvereniging treedt hierbij op als gastheer voor een groep van 12 cursisten.

Aanmelding
Alle sportverenigingen / instellingen in Katwijk worden uitgenodigd om vrijwilligers aan te melden die de gratis Reanimatie / AED (herhalings)cursus willen volgen. Daartoe kan men zich inschrijven via de website www.hulsboschenbroekhoff.nl.
Alle Katwijkse sportverenigingen / instellingen hebben hierover – via email – een berichtgeving ontvangen. De aanmelding is mogelijk van 1 tot 31 oktober 2018. De cursusavonden worden van november 2018 tot en met maart 2019 gehouden.

Meer informatie kunt u verkrijgen bij SSO Katwijk / Hulsbosch & Broekhoff (H&B).
– Kees de Jong (SSO Katwijk) : email – dejongc@ziggo.nl
– Menno Broekhoff (H&B) : email – menno.broekhoff@planet.nl
– Rob Hulsbosch (H&B) : email – rob@hulsboschenbroekhoff.nl

Zie ook persbericht: Persbericht AED cursus


← Ga terug naar het overzicht

Deelnemende verenigingen