SSO Katwijk biedt opnieuw AED cursus aan

Gepubliceeeerd op: 19 september 2019 Nieuws


De Stichting Sport Ondernemersfonds Katwijk (SSO Katwijk) heeft al verschillende malen de (herhalings)cursus ‘reanimeren en bedienen AED’ aangeboden aan de Katwijkse sportverenigingen en sportinstellingen. De cursus werd afgelopen jaar door ruim 200 sportvrijwilligers gevolgd.
Door ondersteuning middels de cursus hebben tal van Katwijkse sportverenigingen en instellingen en hun vrijwilligers in de afgelopen jaren levensreddend kunnen optreden.

Gezien de aanhoudende positieve reacties van de sportverenigingen en vrijwilligers heeft het bestuur van SSO Katwijk besloten om de (herhalings)cursus opnieuw aan te bieden aan maximaal 180 Katwijkse sportvrijwilligers. Per vereniging kunnen maximaal 12 sportvrijwilligers worden aangemeld.

De cursus kan worden gevolgd door vrijwilligers die nog niet eerder een dergelijke cursus hebben gevolgd en door vrijwilligers die ‘op herhaling’ gaan.

Ook deze keer wordt de cursus verzorgd door Hulsbosch & Broekhoff. Zij hebben ervaring in het geven van opleidingen in acute medische hulpverlening en zijn vertrouwd met tal van sportverenigingen in Katwijk.
De cursus wordt gegeven op de accommodaties / in de clubgebouwen van Katwijkse sportverenigingen. De desbetreffende sportvereniging treedt hierbij op als gastheer voor een groep van ongeveer 12 cursisten.

Aanmelding
Alle sportverenigingen / instellingen in Katwijk worden uitgenodigd om vrijwilligers aan te melden die de gratis Reanimatie / AED (herhalings)cursus willen volgen. Daartoe kan men zich inschrijven via de website www.hulsboschenbroekhoff.nl.

De Katwijkse sportverenigingen / instellingen hebben hierover – via email – een berichtgeving ontvangen. De aanmelding is mogelijk van 3- tot 31 oktober 2019.

De 15 cursusavonden worden van november 2019 tot en met maart 2020 ingepland.

Meer informatie kunt u verkrijgen bij SSO Katwijk / Hulsbosch & Broekhoff (H&B).
– Kees de Jong (SSO Katwijk) : email – dejongc@ziggo.nl
– Menno Broekhoff (H&B) : email – menno.broekhoff@planet.nl
– Rob Hulsbosch (H&B) : email – rob@hulsboschenbroekhoff.nl

Persbericht AED cursus 2019-2020


← Ga terug naar het overzicht

Deelnemende verenigingen